Bu haberi yazdır
Düren: "Hedeflenen puanlar alındı"
 
Beşiktaş Kulübü İletişim Komitesi Başkanı Mete Düren, son 3 lig maçında hedefledikleri 7 puana ulaştıklarını söyledi. Mete Düren, son 3 lig maçlarını olağanüstü şartlarda oynadıklarını belirterek, “Trabzonspor maçında olaylar çıktı, Bursaspor maçını seyircisiz oynadık, Diyarbakır’da da rakibimiz çok agresif ve diri oynadı. Tüm bunlara rağmen, teknik direktörümüz Daum’un hedeflediği 7 puana ulaştık. 9 puan zirve yarışımız için çok iyi olurdu ama bunu başaramadık” dedi.

Diyarbakır’da saha zemininin, alınan beraberlik için bahane olamayacağını ifade eden Düren, “Bizim gibi, rakibimiz de aynı sahada oynadı. Bunu kesinlikle bahane olarak kabul etmiyoruz” diye konuştu. Düren, Diyarbakırspor’un mutlak puana ihtiyacı olduğunu, bu nedenle de dün çok iyi mücadele ettiğini kaydederek, iki takımın da kendini riske etmediğini ve beraberliğin normal sonuç olduğunu söyledi.

Diyarbakırspor beraberliği ile 9 maçlık galibiyet serilerinin son bulduğunu hatırlatan Düren, “Samsunspor maçı ile galibiyet serimizin yeniden başlayacağına inanıyorum” şeklinde konuştu. Beşiktaş’ın 3 hafta lig maçlarını İstanbul’da yapacağına değinen Düren, “Bu avantajımızı iyi kullanarak, yeni galibiyet serimizi bu maçlarla başlatacağız. Biz yönetim olarak, futbolcular ve teknik heyetimize güveniyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler