İtalya Serie A ekibi Genoa, Dorukhan Toköz’ü kadrosuna katmak istiyor. Serie A ekibi, 22 yaşındaki orta sahaoyuncusu için siyah beyazlılara 6 milyon euro teklif etti.
Bir süredir Dorukhan’ı yakından takip eden ve menajerler aracılığı ile siyah beyazlı yönetim ile temasa geçen Genoa Kulübü, resmi teklifini henüz sunmadı. Zira Beşiktaş yönetimi, menajerler aracılığı ile yapılan 6 milyon euroluk teklife olumlu yaklaşmadı.
Futbol komitesi, takımın önemli isimlerinden olan 22 yaşındaki oyuncuyu kadroda tutmak istediğini ve yapılan teklifin kararlarını değiştiremeye yeterli olmayacağını İtalyan kulübüne aktardı. Genoa, yeni sezon öncesi daha yüksek bir bonservis bedeli ile Beşiktaş’ın kapısını çalması halinde kulüpler görüşmeye başlayacak.
Beşiktaş’ın sezon başında bonservis bedeli ödemeden Eskişehirspor’dan kadrosuna kattığı Dorukhan, performansı ile siyah beyazlıların 11’ine adını yazdırdı. Yakaladığı şansı iyi kullanan 22 yaşındaki oyuncu A Milli Takım kadrosuna da seçilirken, Arnavutluk ve Moldova maçlarında Ay Yıldızlı formayı giydi. Bu sezon Beşiktaş’ta 19 karşılaşmaya çıkan Dorukhan, 3 gol atarken, 2 de asist yaptı.
Bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran Cesare Prandelli'nin teknik direktörlüğünü yaptığı Genoa'da Galatasaray'ın eski futbolcuları Goran Pandev ve Koray Günter de forma giyiyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Manchester City'de mutlu son: Geronimo Rulli

Sergej Jakirovic'ten Premier Lig, Acun Ilıcalı ve Türkiye açıklaması!

Cristian Romero transferinde dev yarış: Inter, Atletico Madrid ve Arsenal

Manchester City, Barcelona'nın Rodri teklifini reddetti!

Chelsea'de yaprak dökümü! Tam 16 oyuncu gönderilecek

Parma, El Bilal Toure transferini duyurdu

Bruno Fernandes, Altay Bayındır'a veda etti

Hull City'den orta sahaya takviye: Hjerto-Dahl imzayı attı

Manchester United, Altay Bayındır'ı Celta Vigo'ya kiraladı!

Atletico Madrid'den Sörloth kararı! İşte istenen rakam
























