Dortmund sarsıldı! 4 ay yok...
Sakatlığı bulunan Borussia Dortmund'un yıldızı Marco Reus'un, en az 4 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Sakatlığı nedeniyle Joachim Löw tarafından Almanya'nın EURO2016 kadrosuna alınmayan Marco Reus'dan Borussia Dortmund'a kötü bir haber geldi.
Alman basınına yansıyan haberde Marco Reus'un sakatlığının ciddi olduğu ve en az 4 ay sahalardan uzak kalacağı iddia edildi. Yıldız oyuncu, Borussia Dortmund'un sezon açılışına da yetişemeyecek. ''Pubis'' sakatlığı yaşayan yıldız oyuncunun eski gücüne ise yaklaşık 5 ay sonra kavuşabileceği belirtildi.
Reus, EURO2016 için Almanya'nın açıklanan ön kadrosunda yer alsa da teknik direktör Löw, 23 kişilik kesin kadroya sakatlığı netleşmeyen yıldız oyuncuyu dahil etmemişti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona, Szczesny ile nikah tazeledi!

Elanga'nın yeni adresi: Newcastle United

Endrick'e Avrupa'dan talipler var

Roma'nın yeni hedefi: Richard Rios

Luka Modric, ağustosta Milan kadrosuna katılacak

Luis Diaz'dan vefasız hareket!

Arsenal ile Gyökeres anlaştı, Sesko transferi tehlikede!

Borna Sosa, Crystal Palace'a doğru!

Muhammed Kudus'un aklı Tottenham'da

Bayern Münih oyuncusu Musiala 4 ay sahalardan uzak

Arda Güler, haftanın takımında kendine yer buldu!
En çok yorumlanan haberler