Teknik direktörümüz Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda stoper hattını güçlendirmek için harekete geçen Siyah-Beyazlılar, Shakhtar’la kontratı sona eren Dmytro Chygrynskiy’yi gündemine almıştı.
28 yaşındaki Ukraynalı futbolcu için scout ekibinin olumlu rapor vermesi üzerine harekete geçen Siyah-Beyazlılar’ın, yıllık 2.2 milyon Euro’luk bir talebi bulunan başarılı futbolcuyla pazarlıklarda sona geldiği öğrenildi. Teknik direktörümüz Şenol Güneş’in de takıma kazandırılması konusunda olumlu rapor verdiği tecrübeli oyuncunun, Shakhtar Donetsk’in ardından kiralık olarak geldiği Dnipro’yla da yola devam etmeme kararı aldığı ve Türkiye’ye gelmeye olumlu baktığı konuşuluyor.
Sadece 7 maçta oynayabildi
Geçen sezona Shakhtar Donetsk’le başlayan Dmytro Chygrynskiy, bu takımla sadece 3 maça çıkabilmişti. Ardından Ocak ayında Dnipro’ya kiralık olarak gönderilen 1.90’lık savunmacı, bu ekipte de 4 maçta şans bulabilmişti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Barcelona, La Liga'ya çok iyi başladı

Chelsea, Lig Kupası'nda tur atladı

Chelsea, Emiliano Martinez'i kadrosuna katıyor

Aston Villa, Leon Goretzka'yı açıkladı

Real Madrid'de orta saha adayı Manu Kone

Omar Marmoush'tan 70 milyon euro'luk transfer

Max Eberl: "Sacha Boey ile yollarımızı ayırmak istiyoruz"

Nottingham Forest'tan forvete dev hamle

Real Madrid'den Real Sociedad'a karşı 4 gollü zafer!

Ollie Watkins, Al-Hilal yolcusu!
















