Siyah-Beyazlılar'ın 1 numarası Fikret Orman'ın, önceki gün teknik heyete gönderdiği mesaja, Slaven Bilic'ten cevap geldi.
Yeni sezon öncesinde Hırvat teknik adamın bütün istediklerini yerine getirdiğini söyleyen Orman, "Artık bundan sonra bahane istemiyorum. Tek kriterim şampiyonluk" ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamalar sonrası Fikret Orman'ın görüşlerine cevap veren Slaven Bilic, "Başta Başkanımız olmak üzere bütün yönetim, kulüp için çok büyük fedakarlıklar yaptı. Hepsine teşekkür borçluyum. Benim ve oyuncularımın da zaten burada olma nedenleri şampiyonluk. Bu sezon yarıştığımız; Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası'nda da zirveyi hedefliyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle bunu başaracağız" ifadelerini kullandı.
'Daha da güçlendik'
Yeni sezon öncesinde; Manuel Fernandes, Hugo Almeida ve Jermaine Jones gibi isimlerin ayrılmasının ardından yapılan; Demba Ba, Cenk Tosun, Jose Sosa transferleriyle daha da güçlendiklerini belirten Bilic, "Geçen sezon aramızda bulunan Gökhan Töre ve Ramon Motta'yı da kadromuzda tutmamız doğru bir hamle oldu. Yeni dönemde daha da güçlenen kadromuzla önümüze çıkan engelleri birer birer aşıp zirveye doğru tırmanacağız" diye konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Erling Haaland, Arda Güler'e kayıtsız kalamadı!

Thierry Henry'den Arda Güler için övgü dolu açıklamalar

Arbeloa'dan ayrılık sorusuna yanıt!

Real Madrid, Slavko Vincic'i suçlu ilan etti!

Arda Güler çılgına döndü, kırmızı kart gördü!

Arsenal, sahasında yarı final biletini kaptı!

Arda Güler'in golleri yetmedi, Bayern Münih yarı finale yükseldi!

Arda Güler tarihe geçti!

Juventus, Locatelli ile sözleşme uzattı!

Juventus'tan sakatlık açıklaması: Arkadiusz Milik



















