Ankara deplasmanına tam kadro gitmenin avantajını kullanacaklarını belirten Ertuğrul Sağlam, dün başkan Yıldırım Demirören ile bir araya geldi.
Nobre kadroya girecek
Teknik patron, G.Saray'ın başına gelen sakatlık sorunun kendilerinin başına gelmemesini temenni ederken, "Yeni transferlerimiz Diatta, Higuain bu karşılaşmada yerlerini alacaklar. Nobre'yi de kadroya almayı düşünüyorum" dedi.
Ertuğrul Sağlam sözlerini şöyle sürdürdü: "Kayseri maçı hariç diğer maçlarda başarılı bir performans sergiledik. çalışmalarda da oyuncularımız iyi durumda. Bobo eski gücüne tekrar kavuştu. Ankaraspor önünde ondan çok şeyler bekliyorum." Başkan ise, "Yönetim olarak teknik heyet ve futbolcuların arkasındayız. Sizlere inancımız ve güvencemiz tam. Ankaraspor deplasmanında galibiyet bekliyoruz" diye konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Vincent Kompany: "Maç öncesi hissetmiştim"

Luis Enrique: "Kariyerimde böylesini yaşamadım"

İtalya'da skandal iddia! Hakemler mercek altında

Bunlar gerçek uzaylı! PSG 5-4 Bayern Münih!

İtalya'da Semih Kılıçsoy şaşkınlığı!

Manchester United'da ayrılık sinyali: Ugarte

Rafael Leao, taraftarın tepkisine dayanamadı!

Diego Simeone'den Julian Alvarez açıklaması

Manchester United, Kobbie Mainoo'nun sözleşmesini uzatıyor

Barcelona'dan Rashford için indirim hamlesi



















