Bunlardan birinin de Galatasaray'ın gözden çıkardığı ve göndermek istediği isimlerden biri olan Maicon olduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılılar, Terim'in takımda istemediği Maicon'a kulüp arayışlarını sürdürüyor.
Başkanımız Orman'ın "Bir değil iki stoper" alacaklarını açıklamasından sonra Maicon'un menajeri siyah-beyazlılarla temas kurdu.
Gelen bilgiler Güneş'in izin vermesi durumunda, sürpriz bir Maicon-Töre takasının gündeme gelebileceğini konuşmaya başladı. Maicon, Galatasaray'dan senelik 2.2 milyon euro garanti para + bonuslar kazanıyor.
Yönetimimizin, sarı- kırmızılı kulüple anlaşılması durumunda 30 yaşındaki Brezilyalıya senelik 1.8 milyon euro önereceği ifade edildi. Maicon, bu sezon Galatasaray formasıyla toplamda 20 maçta forma giyerken bu maçların 15'inde ilk 11'de sahaya çıktı. Maicon, görev aldığı maçlarda 1 gol ve 1 asiste imza atarken 1 de sarı kart gördü.
Maicon karşılığında teklif etmeyi planladığımız Gökhan Töre ise bu sezon takıma pek faydalı olamadı. Yaşadığı sakatlıkların da etkisiyle performansında düşüş olan Gökhan Töre, bu sezon Beşiktaş'ta 8 maçta forma giyebildi. Gökhan Töre, Beşiktaş'a bu sezon gol ya da asist katkısında bulunmadı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bayern Münih, Wolfsburg'u ateşe attı

Manchester City 3 attı, Arsenal'i nefesini hissettirdi!

Atletico Madrid'e bir şok daha!

Manchester United'ın serisi sona erdi

Brighton, Wolves karşısında rahat kazandı!

Arne Slot'tan değişim sinyali!

Alvaro Arbeloa'dan köstebek sorusuna cevap!

Hansi Flick'ten Real Madrid sözleri!

İnanılmaz olay: Yangın tüpü sıktı, kadro dışı kaldı!

Alvaro Arbeloa'dan Valverde ve Tchouameni için açıklama























