Derbide ilk gole dikkat
Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ımız ile Fenerbahçe arasında yarın yapılacak derbi öncesi iki takım arasında oynanan son 19 karşılaşmada ilk golü atan takım sadece 2 kez yenildi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Bu karşılaşmalarda skorda öne geçen taraf 13 kez kazandı, 4 kez berabere kaldı. Bu süre içinde sadece 2011-2012 sezonu Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Kadıköy'de yapılan maçta Beşiktaş'ımız, Egemen Korkmaz'ın golüyle öne geçmesine rağmen, Stoch ve Egemen Korkmaz'ın kendi kalesine attığı gollerle 2-1 yenildi. 2012-2013 sezonunda BJK İnönü Stadı'ndaki son derbide ise Sow ile öne geçen Fenerbahçe, Olcay Şahan'ın santrası bile yapılmayan son saniye golüyle 3-2 mağlup oldu.
Fenerbahçe 13, Beşiktaş 6 maçta öne geçti
İki takım arasındaki son 19 karşılaşmada Fenerbahçe 13, Beşiktaş'ımız 6 maçta ilk golü atarak öne geçti.
Sarı-lacivertliler öne geçtikleri maçların 10'unu kazandı, birinde yenildi, 2'sinde berabere kaldı. Siyah-beyazlı temsilcimiz ise öne geçtikleri derbilerin 3'ünü kazandı, 2 kez eşitliği bozamadı, bir kez de puansız ayrıldı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Anlaşma tamam, Endrick, Lyon yolunda!

Safonov kırık koluyla tarih yazdı!

Ferguson'dan Manchester United itirafı: "Şampiyonluk 10-11 yıl sürebilir"

Pep Guardiola'dan şampiyonluk itirafı!

Arne Slot: "Liverpool doğru yolda ama seviyeyi yükseltmeliyiz"

Politano: "Lukaku, büyük kazanç"

Enzo Maresca: "Manchester City'ye gitmiyorum"

Real Madrid'de ilginç tesadüf: Yolun sonu mu?

Zlatan Ibrahimovic'in oğlu Vincent, Milan ile profesyonel sözleşme imzaladı

Barcelona, Pau Torres'i radarına aldı!

Chelsea'de orta saha arayışı!
En çok yorumlanan haberler


















