Derbi mesaisindeyiz
Turkcell Süper Lig lideri Beşiktaşımız, ezeli rakibi Galatasaray ile 24 Mayıs Pazar günü yapacağı derbi maçın hazırlıklarına başladı. Siyah-beyazlılar, iki günlük iznin ardından yaptığı antrenmanla derbi hazırlıklarına start verdi.
Kaynak : Anadolu Ajansı

Siyah-beyazlılar, iki günlük iznin ardından yaptığı antrenmanla derbi hazırlıklarına start verdi.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcuların ısınma koşuları sonrasında bir süre pas çalışması yaptığı ve günü çift kale maçla tamamladığı bildirildi.
Antrenmanda izinli olan Holosko'nun yer almadığı, İbrahim Toraman, Delgado ve Tello'nun ise idmanın bir bölümüne katıldıkları açıklandı. Bu 3 oyuncunun daha sonra düşük tempolu bir programda çalışmalarını sürdürdükleri ifade edildi.
Beşiktaş, Galatasaray maçı hazırlıklarına Perşembe günü yapacağı idmanla devam edecek.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Pep Guardiola'dan Ederson açıklaması!

Villarreal evinde galip geldi!

Son şampiyon Liverpool, son anlarda galibiyeti kaptı!

Napoli'de Lukaku endişesi!

Liverpool, Giovanni Leoni'yi açıkladı!

Igor Tudor'dan Kostic kararı!

Kolo Muani, Juventus'a doğru!

Nordi Mukiele'nin yeni durağı İngiltere

Napoli, Iğdır FK'den Özder Özcan ile anlaştı!

Berke Özer, resmen Lille'de!

Roma'dan Sancho'ya 23 milyon Euro!
En çok yorumlanan haberler