Bu haberi yazdır
Demirören "Bak,Pletikosa ve Tolga" dedi
 
Demirören Bak,Pletikosa ve Tolga dedi
Beşiktaş, G.Birliği'nin yıldızıyla prensipte anlaştı. Asbaşkan Demirören, ‘‘Şartlar müsait olursa Tolga'yı alacağız’’ dedi. Demirören, Polonyalı Bak'ın sözleşme imzalamak için bugün İstanbul'a geleceğini, kaleci Pletikosa'nın transferini de 1-2 gün içinde bitireceklerini söyledi.

Transferde atağa kalkan Beşiktaş, Polonyalı Bak ve Hırvat kaleci Pletikosa'nın ardından Gençlerbirliği'nden Tolga ile el sıkıştı. Asbaşkan Yıldırım Demirören, Başkent ekibinin süresiz kadro dışı bıraktığı Tolga'nın transferinde kararlı olduklarını belirterek, ‘‘Tolga ile prensipte anlaştık. Şartlar müsait olursa kadromuza katacağız’’ dedi.

Demirören, daha önce anlaştıkları Olympique Lyon'un defans oyuncusu Bak'ın bu akşam İstanbul'a gelerek, sözleşme imzalayacağını söyledi. Hırvat kaleci Pletikosa'nın transferini de 1-2 gün içinde gerçekleştireceklerini belirten Yıldırım Demirören, ‘‘Pletikosa ve Bak, kiralık olarak forma giyecek. Her ikisini de Galatasaray maçına yetiştireceğiz’’ diye konuştu.

Forvet oyuncusu arayışlarının sürdüğünü ifade eden Demirören, ‘‘İtalya, Fransa ve Almanya liglerinde forma giyen dört futbolcuyla temas halindeyiz. Teknik direktörümüz Daum'un seçeceği bir oyuncuyu önümüzdeki hafta içinde transfer edeceğiz’’ diye konuştu.

 

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler