Geçen sezonun ikinci yarısını Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de geçiren Demba Ba, yarım dönemde ortaya koyduğu etkili performansla dikkat çekmişti. Sarı- Kırmızılı formayla 13 maçta 7 gollük performans sergileyen 32 yaşındaki Senegalli oyuncunun, sezon bitiminde Beşiktaş'a döneceği konuşulurken önceki gün flaş bir iddia ortaya atılmıştı.
Tecrübeli futbolcunun kulübü Shanghai Shenhua'nın 2 sezon için Ba'ya 20 milyon Euro'luk teklifte bulunduğunun öne sürülmesinin ardından rotasını değiştirdiğini konuşulan Ba, suskunluğunu bozdu.
'Beşiktaş'ı çok seviyorum'
Geleceği hakkında çıkan iddialarla ilgili olarak açıklamada bulunan Demba Ba, "Hakkımda ortaya atılan tüm iddialar yalandan ibaret. Şu anda gideceğim takım konusunda bir seçimim yok. Beşiktaş'ı çok seviyorum ve geleceğimi şekillendirmek için biraz süreye ihtiyacım var" ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!

Brighton'dan Jaouen Hadjam hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool Futbol Akademisi Türkiye'de

Al Hilal, Martinelli transferinde sona geldi!

Bayern Münih'te Jamal Musiala gelişmesi

Büyük şok: Kenan Yıldız

Hansi Flick'ten transfer açıklaması!

Como'da Moise Kean için geri sayım!

Hull City'den Ansah için 22 milyon euro'luk teklif

Adi Hütter'den Can Uzun açıklaması















