Geçen sezonun ikinci yarısını Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de geçiren Demba Ba, yarım dönemde ortaya koyduğu etkili performansla dikkat çekmişti. Sarı- Kırmızılı formayla 13 maçta 7 gollük performans sergileyen 32 yaşındaki Senegalli oyuncunun, sezon bitiminde Beşiktaş'a döneceği konuşulurken önceki gün flaş bir iddia ortaya atılmıştı.
Tecrübeli futbolcunun kulübü Shanghai Shenhua'nın 2 sezon için Ba'ya 20 milyon Euro'luk teklifte bulunduğunun öne sürülmesinin ardından rotasını değiştirdiğini konuşulan Ba, suskunluğunu bozdu.
'Beşiktaş'ı çok seviyorum'
Geleceği hakkında çıkan iddialarla ilgili olarak açıklamada bulunan Demba Ba, "Hakkımda ortaya atılan tüm iddialar yalandan ibaret. Şu anda gideceğim takım konusunda bir seçimim yok. Beşiktaş'ı çok seviyorum ve geleceğimi şekillendirmek için biraz süreye ihtiyacım var" ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Giorgio Chiellini'den Spalletti için açıklama!

Federico Gatti: "Hayal kırıklığı yaşıyorum"

Manuel Locatelli: "Ağlamak istiyorum"

Barış Alper'den Juventus'a büyük hasar!

Manchester United'ın hedefi Pape Gueye

Florian Wirtz için Real Madrid açıklaması

Wesley Sneijder'e ölüm tehdidi!

Barcelona'nın Bastoni planı

Michele Di Gregorio'ya tehdit!

Manchester United, Nottingham Forest'tan iki yıldızı istiyor!



















