
Beşiktaşımızda bu sezon kiralık olarak forma giyen oyunculardan Demba Ba ve Atınç Nukan'ın takımdaki kaderleri belli oldu.
Teknik direktörümüz Şenol Güneş yönetim kuruluna verdiği raporda, koşulların uygun olması durumunda iki oyuncunun da takımda kalabileceğini ifade etti. Ancak futbolcuların maliyetlerini ve sağlık durumlarını inceleyen yönetim, Demba Ba ile yolların ayrılmasına, Atınç'ın kalmasına karar verdi.
BA 2 MAÇTA OYNADI
Siyah beyazlılar, sakatlık probleminden tam olarak kurtulamayan Ba ile yeni sözleşme imzalamayacak. Bonservisi Çin'in Shanhghai Shenhua takımında olan Senegalli forvet, bu sezon forma giydiği 2 maçta 1 gol attı.
RB Leipzig'den kiralanan Atınç Nukan ise hem altyapıdan yetişmiş olması hem maliyetinin düşüklüğü hem de takımdaki diğer stoperler Milosevic, Petro Franco ve Mitrovic'in ayrılacak olmaları nedeniyle kadroda tutulacak.
RB Leipzig'in Atınç'ı Beşiktaş'a yine bedelsiz olarak kiralaması bekleniyor. 23 yaşındaki futbolcu, siyah beyazlı formayla çıktığı 16 maçta 1 gol kaydetti
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Manchester United'a Grimsby şoku!

Wolverhampton'da Fabio Silva için alternatif!

Borussia Dortmund'da anlaşma tamam: Fabio Silva

Real Sociedad, PSG ile anlaştı: Carlos Soler

Crystal Palace'dan Reiss Nelson hamlesi!

Pioli'den Dzeko'ya övgü!

Premier Lig'i sarsan "maçlarda şike" iddiası!

Santiago Gimenez'in menajerinden transfer açıklaması!

Brentford, İngiltere Lig Kupası'nda turladı!

Wolverhampton'dan geri dönüşle tur!
