İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Vicente del Bosque, Spor Toto Süper Lig'deki şampiyonluk yarışına ilişkin "Umarım Beşiktaş şampiyon olur. Şampiyonluğa ulaşırlarsa kutlamalara gitmeye çalışacağım." dedi.
Siyah-beyazlı ekibimizde 2004-2005 sezonunun bir bölümünde görev alan Del Bosque, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'ın maçlarını televizyondan izliyorum. İyi futbol oynuyorlar. Umarım Beşiktaş şampiyon olur. Bu başarı beni sevindirir. Uzun zamandır şampiyon olamadılar. Yeni stadın açılışına çağrıldım ama son anda işim çıktığı için gidemedim. Şampiyonluğa ulaşırlarsa kutlamalara gitmeye çalışacağım." ifadelerini kullandı.
İstanbul ve Türkiye'de iyi vakit geçirdiğini aktaran deneyimli teknik adam, "Beşiktaş'ta çok iyi hatıralarımız var. Kulübe çok büyük sempati duyuyorum. Kulüp başkanı, yöneticiler ve teknik kadroyla çok iyi günler geçirdik. Türkiye'ye değer veriyorum ve hayranlık duyuyorum." şeklinde konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Arda Güler yıldızlaştı, Real Madrid kazandı

Manchester City'de kayıplar sürüyor!

Bayern Münih, Kane'in asistleriyle zirveyi bırakmadı!

Can Uzun'lu Frankfurt, 90+3'te puanı kurtardı!

Borussia Dortmund, Felix Nmecha ile kazandı

Leipzig, Augsburg'u farklı geçti

Fabio Cannavaro'dan Juventus açıklaması

Tottenham'a Elland Road'da Leeds United freni!

Diego Simeone'den Barcelona için açıklama

Como'dan Nico Paz açıklaması: "Yüzde yüz bizim oyuncumuz"
















