Siyah-beyazlı kulübün avukatları ile İspanyol teknik adamın temsilcileri, FIFA nezdinde İsviçre'de bir araya gelirken, Beşiktaş'ın, bir yandan da gayriresmi yollardan anlaşma yolları aradığı öğrenildi. İsviçre'nin Zürih kentinde gerçekleştirilen toplantıda, 5 kişiden oluşan FIFA kurulu, iki tarafın avukatlarını dinledikten sonra bir toplantı gerçekleştirdi.
Görüşmeyle ilgili AA muhabirine bilgi veren Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, iki tarafın avukatlarının FIFA nezdinde bir araya geldiğini söyledi. FIFA'nın iki tarafı da dinlediğini belirten Erdoğan, ''Kurul iki tarafı dinledikten sonra kendi arasında görüşmeye başladı. FIFA'nın kararını bekliyoruz, ancak alınacak karar da nihai olmayacak. Bu kararın da itirazları var. Haklı olduğumuz için bunun savaşını veriyoruz. Sonuna kadar işi götüreceğiz'' dedi.
Bu arada, siyah-beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören de İsviçre'de bulunurken, Del Bosque ile anlaşma konusunda resmi olmayan yollardan görüşmeler yapıldığı öğrenildi.
-KLEBERSON KONUSU-
Beşiktaş, Del Bosque konusunda kararı beklerken, takımdan izinsiz ayrılan ve bu nedenle FIFA tarafından 3 milyon 180 bin avro ve 4 ay süreyle sportif faaliyetlerden men cezası alan Brezilyalı futbolcu Kleberson'nun, bu ceza konusunda CAS'a başvurduğu açıklandı.
Siyah-beyazlı kulübün asbaşkanı Levent Erdoğan, kulüplerin olduğu gibi futbolcuların da hakları bulunduğunu belirterek, ''Kleberson, aldığı cezaya karşılık CAS'a gitti. CAS bu konuda iki taraftan bilgiler istiyor. Bu da zaman alıyor. FIFA'nın aldığı bir karar var. Bu nedenle, bu konudaki yaptırım kolay. Kleberson'un avukatları buraya gelip bizimle görüşmüştü, ama kendileriyle uyuşamadık. Kleberson konusunda da kararı bekliyoruz'' şeklinde konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Crystal Palace cephesinden Arda Turan'a övgüler!

Gianfranco Matteoli: "Hakan Çalhanoğlu'nun rakibi yok"

Luis Henrique: "Inter'de yerimi sağlamlaştırmak istiyorum"

Jean-Philippe Mateta'dan Milan itirafı!

Casemiro: "Michael Carrick, görevi hak ediyor"

Barcelona'dan Anthony Gordon için ilk temas!

Borussia Dortmund'da imza için geri sayım: Joane Gadou

Milan büyük darboğazda; tüm oyuncular satılık!

Uli Hoeness: "Kompany giderse Sebastian Hoeness gelir!"

Paul Pogba: "Futbolu bırakmayı düşündüm"




















