Bu haberi yazdır
Daniel Opare'ya AC Milan talip!
2014-15 sezonunun ikinci yarısında Beşiktaş forması giyen Ganalı sağ bek Daniel Opare'ye İtalyan devi Milan'ın talip olduğu iddia edildi.  
Daniel Opare'ya AC Milan talip!

2014-15 sezonunun ikinci yarısında Beşiktaş forması giyen Ganalı sağ bek Daniel Opare'ye İtalyan devi Milan'ın talip olduğu iddia edildi.

İngiliz basınında çıkan haberlerde, Augsburg forması giyen 27 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinin sezon sonunda biteceği hatırlatılırken, Premier Lig kulüpleri Stoke City, Everton ve Watford'un da Opare ile ciddi şekilde ilgilendikleri kaydedildi.

Ayrıca La Liga ekiplerinden Sevilla da Opare'nin durumunu yakından takip ederken, Augsburg yönetiminin Ganalı oyuncuyu takımda tutmak için elinden geleni yaptığı kaydedildi.

Özellikle Stoke City'nin Opare yarışını önde götürdüğü ve Stoke menajeri Mark Hughes'un Opare için 2.5 milyon pound'u gözden çıkardığı kaydedildi.

Ganalı sağbek 2014/15 sezonunda Beşiktaşımızda 11 maça çıkmıştı.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler