Bu haberi yazdır
Cordoba'dan Nouma'ya destek!
 
Cordoba'dan Nouma'ya destek!
Beşiktaş kalecisi Oscar Cordoba, Fenerbahçe maçında attığı gol sonra yaptığı hareketle büyük tepki alan takım arkadaşı Nouma'ya sahip çıktı. Siyah-beyazlı takımın başarılı file bekçisi Cordoba, eşi Monica Cordoba'yla birlikte aile dostları Maura Achury'u Atatürk Havalimanı'nda yurtdışına yolcu ederken gazetecilerin sorularını cevapladı.

Başarılı file bekçisi Cordoba, dün oynanan ve Beşiktaş'ın 2-0 galibiyetiyle sona eren Fenerbahçe maçını değerlendirerek, "Güzel bir maç oldu. Beşiktaş olarak biz daha şanslıyız ama Galatasaray'da son zamanlarda iyi bir çıkış yakaladı" dedi. Kolombiyalı kaleci, takım arkadaşı Pascal Nouma'nın attığı gol sonrası yaptığı hareketi de değerlendiren Cordoba, "Gol sonrası bir sevinç tepkisiydi. Benim için fazla önemli değil, normal karşıladığımı söyleyebilirim" diye konuştu.

Cordoba, yurt dışına giden aile dostları bilet işlemlerini yaptırırken havalimanında eşiyle birlikte spor gazetelerini inceledi. Bu arada, 23 Nisan Şenlikleri için Azerbaycan'a gitmek için havalimanında bulunan çocuklar, siyah-beyazlı kaleciden imza alabilmek için adeta birbirleriyle yarışırken, bir çocuğun "Beşiktaş bu sene şampiyon" sözüne, Cordoba da "İnşallah" diye cevap verdi.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler