Devre arasında takıma bir takviye yapmayı isteyen Beşiktaşımız, bu hakkını "Yerli mi, yabancı mı?" futbolcudan yana kullanacağına henüz karar vermedi. Özellikle takımdan gönderilmek istenen Seriç, Cisse ve Bobo'nun sözleşme şartları Beşiktaş'ın elini kolunu bağladı. Finansman olarak da parlak günler yaşamayan siyah beyazlı takımımız, bu futbolculardan Cisse ve Bobo'yu satmayı istiyor.
Cisse'nin 1.5 milyon euroluk maliyeti ve sözleşmesi de sezon sonu biteceği için Kartal devre arasında Fransız futbolcudan kurtulmaya planlıyor. Bobo ve Seriç için müşteri arayan Beşiktaş özellikle sözleşmesi biteceği için Cisse'yi gözden çıkardı. Siyah beyazlılar bu futbolcunun alternatifi olarak da dün Ankaraspor'dan Hürriyet'i istedi. Kartal, 27 yaşındaki futbolcuyu Mayıs ayında da istemiş fakat iki kulüp anlaşma sağlayamamıştı.
SERİÇ'E TEKLİF VAR
Bu arada Paris St. Germain'in Seriç için Beşiktaşımıza resmi teklifi ilettiği öğrenilirken, Hırvat oyuncuyla İtalya'nın Torino takımının da
ilgilendiği belirtildi.

Aston Villa, evinde üç puanı üç golle aldı!

Milan, deplasmanda Cagliari'yi tek golle devirdi!

Sergio Ramos eski takımını satın alıyor!

Gökhan İnler'den Semih Kılıçsoy açıklaması

Türk kulüpleri Noa Lang'ın peşinde!

Mikel Arteta'dan liderlik mesajı

Hansi Flick: "Savunmaya transfer gerekiyor"

Bayern Münih'ten Victor Osimhen yanıtı!

Borussia Mönchengladbach'tan savunmaya Takai hamlesi

Milan, Niclas Füllkrug'u açıkladı

















