Haber başlığında, "Beşiktaş taraftarları maçı geciktirdiler ama kazanan Chelsea oldu" denildi. Statta yaklaşık 50 bin Beşiktaşlı taraftar bulunduğuna işaret eden gazete, "Chelsea, gücünü ve üstünlüğünü giderek belirginleştirdi ve Beşiktaş'ın bonservisini eline verdi" ifadelerini kullandı.
Corriere dello Sport Gazetesi ise "Chelsea indirim yapmadı" diye başlık attı. Spottaki ifadelerde, "Beşiktaş-Chelsea: 0-2. Hasselbaink ve Bridge'den gol, Beşiktaş UEFA'da" denildi.
Haberde Pancu'nun mutlak gol pozisyonunundan yararlanamadığına dikkat çekilerek, "İlk yarının son dakikalarda Beşiktaş, maçtaki en önemli pozisyonu yakaladı. Gerilerden gelen top, Chelsea savunması pozisyonu ofsayta çevirmeyi başaramayınca, Pancu'nun kaleci Cudicini ile karşı karşıya kalmasını sağladı. Ama kötü vuran golcü, topu auta gönderdi" denildi. Gazetede, "Kendisine 1 puan da yeterli olan Chelsea, maçtan 3 puanla ayrılan taraf oldu" derken, Tuttosport Gazetesi ise Beşiktaş-Chelsea maçının yalnızca sonucunu aktarmakla yetindi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Kenan Karaman attı, Schalke Bundesliga'ya geri döndü!

Barcelona şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı!

Arsenal koşar adım şampiyonluğa!

Bayer Leverkusen, Leipzig'in serisini bitirdi!

PSG, iki kez öne geçti ama skoru koruyamadı!

Şampiyon Bayern Münih, puanı 90+10'da aldı!

Hull City, Premier Lig yolunda play-off oynayacak

Gonzalo Higuain'in değişimi gündem oldu!

Bayern Münih'ten Eren Dinkçi'nin kız arkadaşı için başlatılan kampanyaya destek

Mersinli öğrencilerin okul davetine Arda Güler'den yanıt!


















