KARTAL TURLADI
Beşiktaş Cola Turka, FIBA Avrupa Kupası'nda Avusturya'nın WBC Raiffeisen Wels takımını 100-81 mağlup ederek gruplara kaldı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
İkinci periyoda tutuk başlayan Beşiktaş Cola Turka, rakibinin üst üste hücumlardan sayı bulmasına engel olamazken, hücumda da varlık gösteremedi. Konuk ekip, 13. dakikada farkı 5 sayıya (29-24) düşürdü. 15. dakika Chatman'ın basketiyle 33-24 Beşiktaş'ın lehine geçilirken, savunmada daha iyi organize olan siyah-beyazlılar, üst üste buldukları basketlerle 17. dakikada farkı 13 sayıya (38-25) çıkardı. Hücumda etkili olan, ancak savunmada zaman zaman zaaf yaşayan Beşiktaş Cola Turka, Chatman'ın iyi oyunuyla 19. dakikada farkı 17 sayıya (49-32) çıkardı ve devreyi 49-35 önde tamamladı. İlk yarıda, ev sahibi ekipte Chatman 17 sayı kaydetti.
İkinci yarı rahat bir oyun sergileyen Beşiktaş Cola Turka, 27. dakikada 23 sayı farkla ve o ana kadarki en farklı skorla durumu 71-48 yaptı. Son bölümünde farklı skorun verdiği rahatlıkla zaman zaman sıkıntı yaşamasına rağmen, Chatman'ın iyi oyunuyla farkı korumasını bilen Beşiktaş Cola Turka, 3. periyotu 75-54 önde geçti.
Son periyotta genç oyuncuları Arin ve Kerem'e aynı anda yer veren Beşiktaş Cola Turka, rakibin 33. dakikada farkı 13 sayıya düşürmesine (82-69) engel olamadı. WBC Raiffeisen Wels takımının cesaretlenmesine neden olan siyah-beyazlılar, as oyuncularını yeniden devreye sokarak, yaşadığı kısa paniğin ardından kontrolü bir kez daha eline aldı. 35. dakika 85-72 Beşiktaş Cola Turka'nın lehine geçildi. Siyah-beyazlılar, Chatman ve Cevher'in dış şutlarıyla yeniden farkı açarken, maçta 34 sayı bulan Chatman yıldızlaştı. Beşiktaş Cola Turka, 6 sayı fark gereken maçı 19 sayı farkla 100-81 kazanarak, FIBA Avrupa Kupası'nda gruplara kalmayı başardı.
Beşiktaşlı taraftarlar, maç bittikten sonra ''Yıldırım Demirören yeter'' diye tezahürat yaparak, kulüp başkanına yönelik protestolarını sürdürdü.
Salon: BJK Akatlar Arena
Hakemler: Sreten Radovic (Hırvatistan) , Marin Mehandijev (Bulgaristan) , Aleksandar Glisic (Sırbistan)
Beşiktaş Cola Turka: Muratcan 2, Chatman 34, Newley 11, Cevher 13, Bater 20, Flecer 9, Engin 6, Haluk 3, Adem 2, Arin , Kerem
WBC Raiffeisen Wels: Moore 7, Meacham 17, Conley 24, Lamesic 4, Klette 6, Nelson 11, Fields 12, Veider, Csebits
1. periyot: 26-15
Devre: 49-35
3. periyot: 75-54
5 faul alan: 36.04 Nelson (WBC Raiffeisen Wels)Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Haaland, Manchester City'i hayata döndürdü

Freiburg'dan Trabzonspor maçı öncesi Salah uyarısı!

Dortmund kazandı, Betis'in serisi bitti!

Como, Lens'i sahadan sildi: 9 gol!

Kostas Tsimikas: "Fenerbahçe galibiyeti hak etti!"

Andoni Iraola: "Sinir bozucu; çok zor bir yer!"

Real Madrid'den Atina'da müthiş geri dönüş!

Rafael Nadal, Real Madrid yönetimine katılıyor!

Bradley Barcola: "Ben Salah değilim"

West Ham United'da teknik direktörlüğe Scott Parker getirildi

Sporting Lizbon'da Paulo Fonseca dönemi!
En çok yorumlanan haberler















