Bu haberi yazdır
Cenk Tosun: "Avrupa'da oynamak isterim"
Beşiktaş'ın golcüsü Cenk Tosun, takımdan ayrılmak için şartını açıkladı. Tecrübeli futbolcu, "Avrupa'nın büyük bir kulübü çıkar başkanla el sıkışır ve bu kulübüm için iyi bir anlaşma olursa giderim" diye konuştu.  
Kaynak : Milliyet
Cenk Tosun: Avrupa'da oynamak isterim
Beşiktaşlı Cenk Tosun, Alman basınına bir röportaj verdi. Eintracht Frankfurt altyapısından yetişen ve futbol hayatına devam ettiği Türkiye'de son yılların en başarılı isimlerinden biri olan Tosun, takımdan ayrılabileceğini ancak bunun için bir şartı olduğunu açıkladı.

"AVRUPA'DA FORMA GİYMEK İSTERİM"

Tosun, "Gelecek önüm açık görünüyor. Beşiktaş ile 2 yıllık kontratım var ve burada çok mutluyum. Ancak Avrupa'nın büyük bir kulübü çıkar da başkanla anlaşır ve bu kulübüm için iyi bir anlaşma olursa, doğal olarak ben de büyük bir kulüpte forma giymek isterim. Tabii ki Beşiktaş ile sözleşme uzatmak da seçeneklerim arasında" dedi. 

"GOMEZ'E ÜZÜLDÜM AMA..."

Formunun zirvesinde olduğunu söyleyen ve ligde 20 gol attığına dikkat çeken tecrübeli forvet, "Kariyerimdeki en iyi sezondu. Türkiye'deki büyük takımların genelde yabancı forvetleri olduğu göz önünde bulundurulduğunda Türk bir futbolcu için çok iyi rakamlara ulaştım" diye konuştu. 

Süper Lig'de gol kralı olan Mario Gomez ile ilgili de konuşan Tosun şöyle devam etti: "Mario'dan çok şey öğrendim. Çok iyi bir insan ve süper bir futbolcu. Ayrılmasına üzüldüm ama benim için iyi oldu. Aksi takdirde ikinci adam olarak kalırdım."Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler