Cenk, Everton'a ilaç olabilecek mi?
Cenk Tosun'u transfer eden Everton'da kelimenin tam anlamıyla hücum krizi yaşanıyor.

Cenk Tosun'u transfer eden Everton'da kelimenin tam anlamıyla hücum krizi yaşanıyor. Sam Allardyce'ın göreve gelmesiyle düşme hattından çıkan ancak bir türlü istediği performansı sahaya yansıtamayan Everton'da işler bir türlü iyi gitmiyor.
Premier Lig'de çıktıkları son 5 maçın 3 ünde rakip kaleye isabetli tek bir şut dahi çekemeyen Maviler'de, krizi çözmek için transfer edilen Cenk Tosun'un bunu tek başına yapıp yapamayacağı sorgulanıyor.
Premier Lig'de daha bu 5 maçlık süre öncesi çıktıkları 222 maçın yalnızca üçünde isabetli şut atamayan Everton, 5.5 sezonda yakaladığı rakamı 5 maçta tekrar ederken hücum anlamında durum iç açıcı görünmüyor.
Everton, bu sezon Premier Lig'de çıktığı 23 maçta 25 gol attı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Roma'da Bailey sakatlandı!

Arsenal'de Havertz yerine Eze

Manchester City'de ayrılık ihtimali: İlkay Gündoğan!

Villarreal'den rekor transfer!

Bayer Leverkusen'den Timber'a ilgi!

İtalyan Antrenörler Birliği'nden men talebi

Edon Zhegrova, adım adım Juventus'a!

Kai Havertz'ten Arsenal'e kötü haber!

Yoane Wissa için 46 milyon euro'ya ret!

Napoli'den Eljif Elmas için teklif!

Boniface, adım adım Milan'a!
En çok yorumlanan haberler