
A Milli Takımımızın yıldızı Cengiz Ünder, İzlanda beraberliğiyle EURO 2020'nin garantilenmesinin ardından açıklamalarda bulundu.
"DUYGULARIMI TARİF EDEMEM"
Beraberliği galibiyet olarak gördüğünü söyleyen Cengiz, "Galip gelmiş olarak görüyorum bugünü. Çok mutluyum, hayatım boyunca en çok istediğim anlardan birini gerçekleştirdim, söyleyecek bir şey yok, duygularımı tarif edemem, çok mutluyum."
"ROMA İÇİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIM"
Kulübü Roma için en iyisini yapmak istediğini belirten genç yıldızımız, "Kariyerimle ilgili doğru kararlar vermek istiyorum, adım adım ilerliyorum. Sakatlıktan yeni çıktım, öncesinde performansım iyiydi, döndükten sonra tekrar Roma için en iyisini yapacağım." ifadelerini kullandı.
"ÇOK İYİ BİR KADROMUZ VAR"
EURO 2020'de iyi işler çıkarmak istediklerini vurgulayan Cengiz Ünder, "Çok iyi bir genç kadromuz var, Avrupa Şampiyonası'nda da iyi işler çıkacağımızı düşünüyorum. Herkese karşı iyi mücadeleler veriyoruz, umarım Avrupa Şampiyonası'nda da bunu gösteririz." diye konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Manchester derbisinde kazanan City!

Udinese, deplasmanda Pisa'yı tek golle geçti!

Chelsea'den Kenan Yıldız hamlesi!

Manchester City'den Bernardo Silva kararı!

Bayern Münih'ten Michael Olise kararı!

Frankfurt'ta Galatasaray maçı öncesi sakatlık şoku!

Bayern Münih'in gözü Nico Williams'ta!

Arda Güler, dünya basınında geniş yankı uyandırdı

Monaco, 3 puanı son dakikada aldı!

Chelsea'ye Brentford karşısında geri dönüş yetmedi!
