Beşiktaşımızın Gençlerbirliği'ni 3-0 yendiği maçında ardından 2. başkan Ahmet Nur Çebi açıklamalarda bulundu.
Şampiyonluk şansları hakkında konuşan Çebi aynı zamanda Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yaptığı bir açıklamaya da cevap verdi.
Ligdeki durumlarını değerlendiren Çebi ''Bu tarz goller hepimiz için keyif veriyor. Talisca başarılı bir futbolcu, iyi gidiyor. İzlemesi çok keyifli. Matematiksel olarak Beşiktaş'ın şampiyonluğunu garantilemesi için işi tehlikeye bırakmaması lazım. Başka takımların galibiyeti ve mağlubiyeti bizi ilgilendirmemesi gerekir. Kendi işimize bakmalıyız'' dedi.
Quaresma hakkında da konuşan 2. başkan ''Bizim Quaresma hakkında aldığımız kararlar gizli kalacaktır. İyi bir futbolcu. Taraftarın da ona sevgisi ortada. Quaresma'yı dışarıda herkesin önünde tartışmayız. Bunlar aile işi konular, gizli kalacaktır'' ifadelerini kullandı.
Dursun Özbek'in ''Feda bize göre değil'' sözlerinin hatırlatılması üzerine Ahmet Nur Çebi ''Kendi düşüncesidir, takdir kamuoyunun. Allah Galatasaray'ın yolunu açık etsin'' şeklinde konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Barcelona'dan transferde mutlu son: Adeyemi

Jose Mourinho: "Real Madrid'e yardım etmek için geldim"

Mourinho Real Madrid'de göreve başladı

Atletico Madrid'de Joao Gomes transferi iptal!

Manchester United'da hedef Manu Kone

Acun Ilıcalı, Folcarelli'yi istiyor

Alejandro Garnacho için Roma'ya ret!

Johan Manzambi için 60 milyon euro

Mikel Merino, transfere kapıyı kapattı

Fiorentina'da Arthur Atta için geri sayım
















