Beşiktaş'ın iki yıldız ismi Carew ve Juanfran, Ramazan nedeniyle programlarını oruç tutan arkadaşlarına göre yapmaya başladı. İki futbolcu sahura kalkıyor, iftar topunun patlamasını bekliyor
Siyah - Beyazlı ekibin yabancı oyuncuları Juanfran ve Carew, Ramazan ayının gelişiyle birlikte kendilerini ayrı bir atmosferin içinde buldu. Kısa sürede takımla kaynaşan iki oyuncu, oruç tutan arkadaşlarına da ayak uydurdu. Juanfran ve Carew, Ramazan ayında antrenman saatlerine yeni bir program getirilmesinin ardından arkadaşlarıyla görüşerek, oruç konusunda bilgi aldılar.
İspanyol ve Norveçli oyuncunun, kamplarda maç günleri dışında oruç izni verilen arkadaşlarına katılarak, programlarını onlara göre düzenledikleri öğrenildi. Sahura kalkan isimlere eşlik eden ikilinin, gün boyunca hiçbir şey yemediği ve sabırsızlıkla iftarı beklediği ifade edildi. Juanfran ve Carew'in bu duyarlılığı Siyah - Beyazlı takım içinde de taktir topladı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Hoffenheim, Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamladı!

Jose Mourinho'dan Endrick için açıklama

Lamine Yamal'dan Lemina'nın sözleri için flaş paylaşım!

Beşiktaş karşısında Christian Ilzer'in kaderi belli olabilir!

Rodri: "Hayatımda böyle bir şey görmedim"

Pedri'den RAMS Park atmosferine övgü!

Arsenal, Lille'i ikinci yarıda yıktı!

Galatasaray - Barcelona maçının adamı Lamine Yamal!

Ruben Dias: "Kazanmamızdan hoşlanmıyorlar"

Getafe, Dani Carvajal'i açıkladı















