
Transfer döneminde İtalya'nın İnter takımına transfer olan ancak teknik direktör değişikliğinin ardından bir anda kendini 18 dışında bulan Caner Erkin için ilk resmi açıklama geldi.
Futbolcunun menajeri Batur Altıparmak oyuncusuyla ilgili bugün medyaya yansıyan Beşiktaş'ımız, Fenerbahçe ve Galatasaray iddialarına yanıt verdi. Altıparmak, Caner'in İnter'deki durumunun medyaya farklı yansıtıldığını belirterek, "Caner İnter'de kalabilir de, ayrılabilir de. Kesin ayrılacak, gidecek diye bir şey yok. Buna Caner karar verecek. Şu anda Caner'in önünde üç alternatif var. İnter'de kalıp mücadelesini devam ettirip formayı almak. İkincisi de Avrupa'da İtalya'da veya başka bir ülkede devam etmek. Üçüncü alternatifi de Türkiye'ye bir takıma dönmek. Buna da en geç 48 saat içinde karar verecek" dedi.
Altıparmak, Beşiktaş'ımız ve G.Sarayla görüştüğü yönündeki iddiaları da yalanlayarak, "Şu anda böyle bir görüşme Türkiye'den herhangi bir takımla olmadı. Ancak İspanya ve İngiltere'den üç takımın teklifi oldu, hem bize hem de kulübüne. Tabii bu takımlar İnter gibi üst düzey bir takım değil, Caner'in ayrılmak kadar takımda kalma ihtimali var. Ama kalıp kalmayacağı en geç bir iki gün içinde belli olur" açıklamasını yaptı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Hastaneye kaldırılan Mbappe'nin son durumu

Parma'nın yeni teknik direktörü Carlos Cuesta oldu

Florian Wirtz, Liverpool için yola çıktı!

Hull City'de Joao Pedro ile yollar ayrıldı!

Serie A'da sezonun golü Kenan Yıldız'dan!

Kenan Yıldız: "Tudor harika bir teknik direktör!"

Kolo Muani'den geleceği için açıklama

Tottenham'ın yeni hocası Frank Thomas!

Real Madrid ve Al Hilal yenişemedi!

Manchester City, ilk yarıda fişi çekti!
