Beşiktaş'ımız forvet arayışlarında rotayı Arsenal'de forma giyen Kosta Rikalı golcü Joel Campbell'e çevirdi. Teknik Direktörümüz Şenol Güneş'in önceki gün çok iyi bir golcü almak için çaba gösterdiklerini açıklamasının ardından hedeflenen golcünün Campbell olduğu ortaya çıktı. Geçen sezonu İspanyol ekiplerinden Villarreal'de kiralık olarak geçiren yıldız futbolcunun Arsenal'de forma giyme şansının az olduğu gelen bilgiler arasında. Bu nedenle Kosta Rikalı oyuncunun Beşiktaş'ın yaptığı teklife olumlu cevap verdiği ortaya çıktı. Dış İlişkiler Sorumlumuz Erdal Torunoğulları'nın bu transferi bizzat yürüttüğü ve Arsenal'e bonservis bedeli olarak 3 milyon pound önerdiği belirlendi. İngiliz kulübünün 3.5 milyon pound istediği ancak iki tarafın orta noktada buluşmasına kesin gözüyle bakıldığı öne sürüldü. Bu oyuncuyu Şenol Güneş'in de çok istediği belirtildi.
VILLARREAL'DE BEKLENEN PATLAMAYI YAPAMADI
Geçen sezon Villarreal'de bekleneni veremeyen Kosta Rikalı futbolcunun oynadığı 22
maçın 18'inde ilk 11'de sahaya çıktığı belirlendi. 18 maçta sadece 1 kez gol atan yıldız oyuncunun Arsenal'le 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.
Kendini göstermek ve kanıtlamak için Beşiktaş'ın teklifine sıcak bakan Campbell'in en kötü olasılıkla kiralanması bekleniyor. Bu transferde birkaç gün
içinde çok önemli gelişmelerin yaşanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Osasuna - Levante maçı başladığı gibi bitti

Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!

Brighton'dan Jaouen Hadjam hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool Futbol Akademisi Türkiye'de

Al Hilal, Martinelli transferinde sona geldi!

Bayern Münih'te Jamal Musiala gelişmesi

Büyük şok: Kenan Yıldız

Hansi Flick'ten transfer açıklaması!

Como'da Moise Kean için geri sayım!

Hull City'den Ansah için 22 milyon euro'luk teklif















