İki yıl önce "Almanya Süper Starını Arıyor" adlı şarkı yarışmasında adını duyuran 20 yaşındaki Anita Latifi'nin, Hakan Çalhanoğlu'na şantaj yaparak 250 bin Euro istediği ortaya çıktı.
Şarkıcılığından çok internete düşen seks videosu ile kendisinden bahsettiren Anita ve kendisine yardımcı olan bir gazeteci hakkında Düsseldorf Savcılığı iddianame hazırladı.
Anita Latifi, Hakan'ın Hamburg'da oynadığı dönemde kendisinden hamile kaldığını ve futbolcunun karnına vurduğu darbe ile çocuğunu düşürdüğünü iddia ediyor.
"PARTİDE TANIŞTIK"
Anita'nın iddiası şöyle: "Hakan'la bir partide tanıştık ve birlikte olduk. Bir süre sonra yaptırdığım testte hamile olduğumu anladım. Kürtaja yanaşmayınca Hakan bir eğlence sırasında karnıma vurdu. Ertesi gün hastaneye gittim ve çocuğumu kaybettiğimi söylediler."
SUÇ DUYURUSU
Hakan ve danışmanı Bektaş Demirtaş'ın suç duyurusunda bulunması üzerine Düsseldorf Savcılığı'nın başlattığı soruşturma sonucu Anita'nan ne hamile kaldığı ne de çocuk düşürdüğü anlaşıldı. Soruşturmada Hakan'ı telefonla arayıp 250 bin Euro isteyen kişinin bir gazeteci olduğu ortaya çıktı.
DOSYA BEKLEMEDE
Savcılık, Anita ve suç ortağı gazeteci hakkında iddianame hazırlayıp
mahkemeye sundu. Mahkemenin henüz iddianameyi kabul edip etmeme konusunda karar vermediği belirtildi.

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

Amorim'den eleştirilere net yanıt: "Yeterince iyi değilim, bu bir gerçek"

Juventus, Kenan Yıldız için harekete geçiyor!

Golovin'den Tchouameni'ye olay sözler: "20 metreye pas atamıyordu"

Bayern Münih'te sakatlık: Neuer

Avrupa'nın 5 büyük liginde görünüm























