2000 yılından beri Fransız ekibinin formasını giyen ve teknik direktör Houiller'in bırakmasının ardından, takımdan ayrılacağını açıklayan tecrübeli futbolcu ile siyah-beyazlı ekip sıkı temas halinde.
Fransız basınında da yer bulan
haberlerde Caçapa'nın Türkiye'den iyi bir teklif gelmesi durumunda Fransa'yı bırakabileceği belirtiliyor.
Caçapa'nın peşinde Beşiktaş dışında
koşan kulüpler ise Fiorentina ve Paris Saint-Germain. Defansın ortasında görev yapan Caçapa'nın dışında Beşiktaş bir başka defans oyuncusu Lorient'li
Sylvain Marchal ile de ciddi olarak ilgileniyor.
Beşiktaş'ın bu iki resmi girişiminin Fransız basınında yer bulması ise transferin gerçeklik payını arttırıyor. Sylvain Marchal'ın 2009 yılına kadar kulübü Lorient ile olan sözleşmesi devam ediyor. Siyah-beyazlı ekipte teknik kadronun belirlenmesinin ardından yönetimin yeni hocaya Caçapa'yı soracağı ve onay verilmesi durumunda Caçapa'nın Türkiye'ye getirilmeye hazır olduğu ifade ediliyor.

Ruben Amorim: "Modric'in kalmasını istiyorum"

Fran Garcia, Real Betis'e gidiyor

Crystal Palace'ta Kamada'nın sözleşmesi uzatıldı

Fulham, Alvaro Arbeloa'yı açıkladı!

Hull City, sportif direktörlüğe Okan Özkan'ı getirdi

Başar Önal, Lille yolunda!

Ruben Amorim'den Milan için ilk açıklama

Marc Casado'dan transfer iddialarına net yanıt!

Atletico Madrid'de mutlu son: Kang-in Lee

Filipe Luis'in yeni takımı Monaco















