Bu haberi yazdır
Büyük gün Çarşamba
 
Kaynak : Türkiye
Büyük gün Çarşamba
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü, Çarşamba günü yapılacak yönetim kurulu toplantısının ardından büyük ölçüde netlik kazanacak. Siyah beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören'in son iki haftadır yurtdışında gerçekleştirdiği temaslar sonucu Mircea Lucescu isminin şu anda ilk sırada olduğu, ancak sürpriz bir ismin de Beşikaş'ı önümüzdeki sene çalıştırabileceği öğrenildi. Yönetim kurulu üyelerinin Çarşamba günü öncelikle Ali Tandoğan'ın düğününe katılacağı, ardından da bu toplantıda hazır bulunacakları öğrenildi.

Son iki gündür Antalya'da ailesi ile tatilde bulunan ve Kaya Çilingiroğlu Golf Turnuvası'na katılan Başkan Demirören'in ise bu akşam İstarnbul'a döneceği ve önümüzdeki 2 gün boyunca temaslarını sürdüreceği bildirildi.

Öte yandan Beşiktaş Yönetim Kurulu, transfer çalışmalarında son olarak Antalyasporlu Uğur Kavruk'u takibe aldı. Antalyaspor'un küme düşmesinin ardından Uğur'un önümüzdeki sezon siyah beyazlı formayı giyme şansının arttığı kaydedildi.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler