Bu haberi yazdır
Burak Yılmaz için devredeyiz!
Burak Yılmaz, sezon sonunda Trabzonspor'a veda etmeye hazırlanıyor.  
Burak Yılmaz için devredeyiz!

Trabzonsporlu Burak Yılmaz, Antalyaspor maçının ardından takımdan ayrılacağının sinyallerini vermişti. Açıklamanın perde arkası aralandı

Trabzonspor'da ayrılık sinyali veren Burak Yılmaz'ın rotası belli oldu. Burak Yılmaz'ın Beşiktaş ile flört ettiği ve yüzde 90 oranında anlaşmaya vardığı ortaya çıktı.

Burak'ın, başkan Ahmet Ağaoğlu yönetimiyle birkaç gün sonra yeniden masaya oturacağı anlaşmaya varamadıkları takdirde Beşiktaş'ın yolunu tutacağı öğrenildi. Trabzonspor'dan eski hocası olan Şenol Güneş'in de Burak Yılmaz'ı çok istediği de sızan bilgiler arasında. Bu durumda da Burak'ın ayrılmasına da kesin gözüyle bakılıyor.

MAÇTAN SONRA NE DEMİŞTİ?

Trabzonspor forması altında 23 gole imza atan yıldız futbolcu Antalyaspor sonrasında şu açıklamaları yapmıştı:

"Devre arasında da söylemiştim yine teklifler alıyorum. Ukalalık olarak algılanmasın. Şartlar şu anda burada yanlış yöne doğru gidiyor. Gitmek istemiyorum ama kulüple oturup konuşacağız. Geldiğim dönem, nasıl gelmek daha doğruysa şimdi de belki de gitmek daha doğrudur. Başkanımız da söylüyor 'Yüksek maliyetli futbolcularımızla görüşeceğiz' diye. Başkanımızla görüşeceğiz, şartlar iki taraf için de karşılanabilir olursa devam edeceğiz. Gönlüm kalmaktan yana."

Şu anda yurt dışına transfer olmaya sıcak bakmayan Burak için Başakşehir'in de devrede olduğu belirtildi. Trabzon ile anlaşamaması halinde rotasını bu iki takıma çevirebilecek olan Burak'ın, Şenol Güneş faktörü nedeniyle Siyah- Beyazlılar'a daha sıcak baktığı öğrenildi.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler