Beşiktaşımızın uğurlu ayağı Burak Yılmaz...
2006-08 yılları arasında da Beşiktaşımızın formasını giyen milli futbolcu, geçen sezonun ikinci yarısında yeniden Siyah-Beyazlı formayı terletmeye başladı. Geçen sezon 15 lig maçında bu sezon ise 8 lig mücadelesinde Beşiktaş'ımız ile sahaya çıkan Burak, bu karşılaşmalarda 16 gol attı.
4 kez duble yapan, 8 maçı tek golle geçen ve ayrıca bu rakamlara 3 de asist ekleyen Burak'ın skor katkısı yaptığı 12 Süper Lig maçında Beşiktaş'ımız rakipleri karşısında hiç mağlubiyet yüzü görmedi. 10 maçta sahadan 3 puanla ayrılırken sadece Fenerbahçe derbisi 3-3, Başakşehir mücadelesi de 1-1 beraberlikle sonuçlandı.
Burak özellikle 2-0'lık Bursa (2), 3-3'lik Fenerbahçe (1), 3-2'lik Konya (1 gol, 1 asist), 1-0'lık Göztepe (1), 2-1'lik Başakşehir (1), 2-1'lik Sivas (1), 1-1'lik Başakşehir (1), 2-0'lık Alanyaspor (1 gol, 1 asist), 1-0'lık Konya (1) ve 4-1'lik Kayserispor (2 gol, 1 asist) maçlarındaki skor katkısı ile takımına ekstra 17 puan kazandırdı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Osasuna - Levante maçı başladığı gibi bitti

Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!

Brighton'dan Jaouen Hadjam hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool Futbol Akademisi Türkiye'de

Al Hilal, Martinelli transferinde sona geldi!

Bayern Münih'te Jamal Musiala gelişmesi

Büyük şok: Kenan Yıldız

Hansi Flick'ten transfer açıklaması!

Como'da Moise Kean için geri sayım!

Hull City'den Ansah için 22 milyon euro'luk teklif















