''Burada oynamak keyifliydi''
Jerome Boateng, Beşiktaş ile oynadıkları maçın ardından İstanbul'daki mücadeleden keyif aldıklarını dile getirdi.
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 rövanşında Beşiktaşımızı 3-1 yenen Bayern Münih'te Jerome Boateng kısa bir değerlendirme yaptı.
Bayern Münih'in başarılı savunma oyuncusu Jerome Boateng, İstanbul'daki atmosferden etkilendiğini belirtirken, Beşiktaş taraftarının önünde oynamanın keyifli olduğunu dile getirdi.
Boateng, maç sonunda yaptığı kısa değelendirmede ''Böyle bir atmosferde oynamak çok keyifliydi. Golleri doğru zamanda bulduk. Bazen aptalca hatalarımız da oldu. Şampiyonlar Ligi'nde ilerlememiz gerektiğinin farkındayız'' ifadelerini kullandı.
29 yaşındaki başarılı oyuncu iki maçta da Beşiktaş'a karşı 90'ar dakika sahada kaldı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Milan'a Sergio Ramos önerisi

Endrick, Lyon'a gidiyor!

Manchester City'nin 100 milyon euro'luk yeni gözdesi!

Avrupa'nın göbeğinde linç; futbolcular, sportif direktör!

Hansi Flick'ten Atletico Madrid'e büyük övgü!

Nice taraftarları, futbolculara saldırdı!

Manuel Neuer'in geleceği için açıklama!

Juventus'ta Vlahovic şoku!

Wirtz için açıklama: "Slot sözünü tutmadı"

Avrupa'da 5 büyük ligin 3'ünde liderler değişti

Ajax - Groningen maçı yarıda kaldı!
En çok yorumlanan haberler

















