Bu haberi yazdır
Bu nasıl saçmalık!
Olaylar nedeniyle TFF Hukuk Kurulu, Kartal'ı PFDK'ya sevketti. Beşiktaş'a 2, Bursa'ya ise 1 maç seyircisiz oynama cezası yolda  
Kaynak : Akşam
Bu nasıl saçmalık!
Beşiktaş-Bursa maçındaki çıkan olaylar nedeniyle Kartal'a 2 maç seyircisiz oynama cezası geliyor. Bursaspor'a da ağır para cezası veya 1 maç seyircisiz oynama cezası gündemde. Olaylar stat dışında olmasına ve temsilci raporları saha içini kapsamasına rağmen dün Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu inceleme başlattı. Kurul, yayıncı kuruluş ve emniyetten olay görüntülerini istedi.

Sezon başında ilan edilen Süper Lig statüsünün 9. Maddesi'nde yer alan güvenlik bölümünde stat dışından da kulüpler sorumlu tutulurken bu maddeyi gündeme getiren Hukuk Kurulu, Beşiktaş'ın olaylarda sorumlu olduğuna karar verdi. Bursasporlu taraftarlara saldırılması ve maçta sahaya seyircinin girmesi nedeniyle PFDK'lık olan Kartal, büyük ihtimalle 2 maçla cezalandırılacak.

Buna göre Beşiktaş 2 maçlık cezasını Gaziantep ve K.Torku Şekerspor kupa maçlarında çekecek. Maçın temsilcileri Avni Özcan ve Şükrü Kaplan da, Bursalılar'ın koltukları kırmasını ve tribünleri ateşe vermesinı raporlarına yazdı. Temsilcilerin raporlara göre Yeşil-Beyazlı Kulüp de 1 maç ceza alabilecek.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler