Bu haberi yazdır
Böyle mi olacaktı!
 
Siyah beyazlı takım, 7'nci hazırlık maçında iyi mücadele etmesine rağmen defansta yapılan hataların kurbanı oldu. Thun karşısında Radu ile öne geçen Beşiktaş, A.Moser, P.Boumann (pen.) ve Rufener'in gollerine engel olamadı. Beşiktaş, İsviçre kampındaki 7'nci hazırlık maçında Thun'a 3-1 yenildi. İsviçre 1.Ligi'nde mücadele eden rakibi karşısında İlhan Mansız, Ahmet Dursun, Bayram ve Sergen gibi as futbolcularından yoksun mücadele eden siyah beyazlı takım, bekleneni veremedi. 12. dakikada Serdar'ın sert şutunda direkten dönen topu Radu tamamladı: 1-0.
21. dakikada Ogaga'nın pasında kaleci Göksel ile karşı karşıya kalan A.Moser, plase bir vuruşla skora denge getirdi: 1-1. İlk yarı bu skorla bitti.
53. dakikada Beşiktaş ceza alanındaki karambolde Zago ile ikili mücadeleye giren C.Boumann yere düşünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan P.Boumann, Thun'u 2-1 öne geçiren golü attı.
85. dakikada kaleci Göksel'in hatalı pasını yakalan Renfer, plase vuruşla maçın skorunu belirledi: 3-1.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler