Takımımızla birlikte Avusturya'da kampta bulunan Sarsmaz, kurayla ilgili yaptığı değerlendirmede, ''Bosna-Hersek ile tarihi bağlantılarımız da var. Kafile olarak sevinçliyiz. Rakibimize saygı duyuyoruz. Tabii ki maç oynanmadan kazanılmıyor. Beşiktaş rakibi ciddiye alıp oynarsa, turu atlar diye düşünüyorum'' dedi.
Rakip hakkında fazla bilgi sahibi olmadıklarını kaydeden Nedim Sarsmaz, ''Ama teknik heyetimiz rakibin sürekli şampiyonluğa ve ikinciliğe oynadığını söyledi. İyi bir kura olduğunu söyleyebilirim. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz'' diye konuştu.
Avusturya'da siyah-beyazlı takımımızı yakından takip ettiğini vurgulayan yönetici Sarsmaz, ''Morali ve çalışma temposu çok iyi. Bu tempoda devam edersek ve ilk maçlarımızı istediğimiz gibi sonuçlandırırsak Beşiktaş olarak bu sene bir şeyler yapabiliriz'' diyerek sözlerini tamamladı.
-BOLİÇ'İN GÖRÜŞLERİ-
Fenerbahçe'nin eski Boşnak asıllı futbolcusu Elvir Boliç de Beşiktaş'ın iyi bir kura çektiğini dile getirdi.
Boliç, Siroki Brijek ekibinin zayıf bir takım olduğunu ifade ederek, ''Yerleşim olarak küçük bir yerin takımı. Takımda 5 Brezilyalı oyuncu var.
Milli takımda oyuncuları bulunmuyor. Takım olarak iyi oynuyorlar'' dedi.

Manchester City'ye kötü haber: Nico O'Reilly

Barcelona'ya Avrupa'dan men tehlikesi!

Harry Kane'den Ballon d'Or için açıklama!

Joao Felix, Barcelona'yı istiyor

Hull City'de bir futbolcunun daha aracı devrildi!

Deniz Dönmezer, ocak ayında Hull City yolcusu

Enzo Fernandez: "Manchester City'de evimde hissediyorum"

15 Premier Lig kulübü, 'City düşsün' istemiyor!

Altyapıdan servet nasıl kazanılır? Real Madrid anlatıyor

Fransa ekibi Bordeaux, 1 euroya satıldı


















