
Beşiktaşımız'a devre arasında Dnipro'dan transfer olan ancak Tolga Zengin'in yediği olan Denys Boyko'nun teknik heyete ayrılık kararını iletmesinin ardından menajeri de geçtiğimiz günlerde bu konuyu doğruladı ve Ukraynalı kaleciyi Everton'ın istediği dile getirdi.
Boyko hakkında bu kez açıklama yapan Dnipro'nun eski kalecisi ve şu anki kaleci antrenörü Mikola Medin oldu. Medin, Boyko'ya Ukrayna basını aracılığıyla tavsiyelerde bulundu.
"TÜRKİYE'DE ZAYIF BİR TAKIMA KİRALANMALI"
Boyko'nun uyum sorunu yaşadığını belirten Medin, "Denys Boyko geleceği hakkında karar vermek zorunda. Bazı oyuncular direksiyonu hemen devralır bazıları ise çalışıp şansını beklemek zorunda kalır. Bana göre Boyko kiralık olarak Beşiktaş'tan ayrılmalı. Türkiye Ligi'nde zayıf bir takım Boyko'yu kiralayabilir. Böylece orada uyum ve maç pratiği kazanabilir. Eğer zayıf bir takımın kalesini korursa, ona daha çok iş düşecel, daha çok çalışacak ve formda olacak. Denys'in bunların üstesinden geleceğini biliyoruz. O çalışkan ve sürekliliği olan biri. Boyko, Türkiye'de bir takıma kiralık gittikten sonra Beşiktaş'a dönüp kaleyi koruyabilir" diye konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Brentford, West Ham'ı iki golle devirdi!

Maccabi Tel Aviv taraftarlarının Aston Villa maçına alınmaması hakkında açıklama

Nicolo Zaniolo, Serie A'da siftah yaptı!

Santiago Bernabeu Stadı'nın komşuları, hukuki mücadeleyi kazandı

Real Madrid'de El Clasico öncesi Arda Güler kararı!

Kenan Yıldız: "Hayalim, Dünya Kupası'nda yer almak"

Eddie Howe'da Mourinho'ya övgü!

Paulo Dybala'ya sürpriz talip!

Roma'dan Zeki Çelik'e yeni sözleşme!

De Laurentiis'ten flaş öneri: "Milli takıma 23 yaş sınırı gelsin!"
