Beşiktaşımız'a geçen sezonun ara transfer döneminde Ukrayna Premier Lig ekibi Dnipro'dan transfer olan Denys Boyko, ortaya koyduğu performansla teknik direktörümüz Şenol Güneş'in beklentilerini karşılayamamıştı.
Beşiktaşımız'da 3'ü Süper Lig ve 2'si de Türkiye Kupası'nda olmak üzere toplamda 5 maça çıkabilen Ukraynalı eldiven Denys Boyko, yeni sezon hazırlıklarındaki formuyla da Şenol Güneş'ten geçer not alamadı. Bu gelişmenin ardından uzun süredir La Liga ekibi Malaga'ya kiralanması konuşulan 28 yaşındaki eldiven, İspanyol temsilcisine sezon sonuna kadar gönderildi.
La Liga'da oynayacak
Beşiktaşımız'da Tolga Zengin'e ek olarak kale hattına Fabricio Ramirez'in transfer edilmesi sonrasında forma giyme şansı kalmayan Boyko'nun, Malaga'yla her konuda anlaşmaya vardığı ve tarafların bugün resmi imzaları atacağı öğrenildi.
Tecrübeli file bekçisi Denys Boyko'nun, imzaların atılmasının ardından İspanya'ya gidip yeni kulübünün sağlık kontrollerinden geçeceği ve sezon sonuna kadar Malaga forması giyeceği belirtildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

Amorim'den eleştirilere net yanıt: "Yeterince iyi değilim, bu bir gerçek"

Juventus, Kenan Yıldız için harekete geçiyor!

Golovin'den Tchouameni'ye olay sözler: "20 metreye pas atamıyordu"





















