Boyko için Adanaspor açıklaması
Beşiktaş'ta devre arasında transfer edilen ancak ikinci kaleci olan Denys Boyko'nun menajeri yeni bir açıklama yaptı.

Beşiktaşımızın Ukraynalı file bekçisi Denys Boyko'nun menajerinden yeni bir açıklama geldi.
Boyko'nun siyah-beyazlı takımda forma bulamadığı için mutsuz olduğunu ve ayrılabileceğini teknik heyet ile yönetime bildiren menajer, bu kez Ukraynalı ismin Adanaspor'a kiralanacağı iddiaları hakkında konuştu.
Daha önce Everton'nın Boyko ile ilgilendiğini söyleyen menajer Vadim Shabliy bu kez "Beşiktaş ile Boyko'nun daha fazla süreye ihtiyacı olduğunu ve sahada olması gerektiğini konuştuk. Boyko'nun Adanaspor'a kiralanacağı iddiaları çıktı ama bu tamamen basının asılsız haberleri" dedi.
Boyko'nun yaz transfer döneminde Ukrayna'ya dönüp dönmeyeceğine de cevap veren Shabliy, "Bu oldukça zor ve düşük bir ihtimal" ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Jamie Vardy'den transfer itirafı!

Wolfsburg'da anlaşma tamam: Eriksen

Manchester City'ye Marmoush'tan kötü haber!

Batista Mendy: "Sevilla, oynadığım en büyük kulüp"

PSG'den Comolli'ye telefonda Kolo Muani tepkisi!

Mbappe'den ırkçılık olaylarına tepki!

Nico Williams, altı hafta yok!

Hoeness'ten Premier Lig'e eleştiri: "Monopoly oynuyorlar"

Wolverhampton'da Larsen'e yeni sözleşme!

Bayer Leverkusen'in yeni hocası Kasper Hjulmand!

Barcelona'nın yeni hedefi: Kenan Yıldız
En çok yorumlanan haberler