Bu haberi yazdır
Bobo'da kemik ödemi
 
Kaynak : Anadolu Ajansı
Bobo'da kemik ödemi
Turkcell Süper Lig'de Kayserispor'a 2-0 yenilen Beşiktaşımız, ara vermeden Ankaraspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde, sağanak yağmur altında çalışan siyah-beyazlı takımda, dünkü maçta forma giyen oyuncular koşu yaparken, diğer oyuncular pas çalışmasının ardından çift kale maç oynadı.

Antrenmana sakatlıkları bulunan Serdar Kurtuluş, Mehmet Sedef, Cisse, Holosko ve Bobo katılmadı. Kayserispor maçı öncesi sakatlanan ve sağ dizinde kemik ödemi tespit edilen Bobo'nun tedavisine başlandığı açıklandı.
Bu arada dünkü maçta sağ gözüne top çarpan Holosko'nun 2 gün dinlendirildikten sonra takımla çalışmalara başlayacağı bildirildi.

Beşiktaş, Ankaraspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler