Beşiktaş Yönetimi, Bobo’ya talip olan kulüplere rest çekti, “7.5 milyon euronun altında gelecek önerileri kabul etmiyoruz" dedi.
Siyah-beyazlılar, bu oyuncuyu gerekirse satmayacaklarını ifade ettiler.
Werder Bremen, bir süredir takip ettiği ve ısrarla kadrolarına
dahil etmek istedikleri Brezilyalı oyuncu için Menajer Ahmet Bulut’u görevlendirirken, son teklifin ise 6.5 milyon euro olduğu vurgulandı.
Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner, Alman kulübünden bu yönde resmi bir teklif almadıklarını belirterek, sadece Ahmet Bulut’un bu yönde sözlü bir önerisi olduğunu ifade etti. Öner, “Bobo’yu geçen sene de satış listesine koyduk ama bizi tatmin eden teklifler gelmeyince hiçbir kulübe vermedik. Aynı düşüncelerimiz bu sezon için de geçerli. Bobo’nun bizimle 2011 yılına kadar sözleşmesi var. 7.5 milyon euronun altında hiçbir rakama bu oyuncuyu satmayacağız, gerekirse Şampiyonlar Ligi’nde Nobre-Bobo ikilisiyle boy göstereceğiz" ifadelerini kullandı.
Ayrıca bir yandan Bobo’nun satılması durumunda takıma getirilecek olan forvet adayların çalışmasını yürüten Beşiktaş Yönetimi’nin Saha’nın menajeriyle bir kez daha görüşeceği bildirildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

Amorim'den eleştirilere net yanıt: "Yeterince iyi değilim, bu bir gerçek"

Juventus, Kenan Yıldız için harekete geçiyor!

Golovin'den Tchouameni'ye olay sözler: "20 metreye pas atamıyordu"

Bayern Münih'te sakatlık: Neuer

Avrupa'nın 5 büyük liginde görünüm























