Bu haberi yazdır
"Bobo kalsın!"
 
Kaynak : Fanatik
Bobo kalsın!
Kleberson, takım arkadaşı Bobo için: 'Uyum sorununu tam manasıyla aştı ve performansı her geçen gün yükseliyor' değerlendirmesinde bulundu 

Siyah-Beyazlı ekibin yıldızlarından Kleberson, asbaşkan Kıvanç Oktay ile görüştü ve istekte bulundu

Fikrini açıkladı
Bu sezon Beşiktaş formasını en çok giyen oyunculardan biri olan ve Tigana’nın da gözdeleri arasında yer alan Kleberson’un asbaşkan Kıvanç Oktay ile yediği yemekte bir takım temennilerini de dile getirdiği öğrenildi... Özellikle Bobo konusunu gündeme taşıyan yıldız oyuncunun, “Uyum sorununu artık tamamen aştı ve takımın forvetteki en önemli silahlarından biri haline geldi. Yeni sezonda takımda kalmasını en az onun kadar ben de istiyorum” ifadelerini kullandığı vurgulandı.

‘Tigana ile konuştuk’
Golcü oyuncunun ailesinin de İstanbul’a alıştığına değinen Kleberson’un, Bobo’nun sadece kariyer ve büyük başarılar peşinde koştuğu için yönetime parasal anlamda da ciddi sıkıntılar çıkarmayacağını ilettiği bildirildi. Oyuncusunun bu görüşleri karşısında Kıvanç Oktay’ın, “Tigana ile bu konuları zaman zaman konuşuyoruz. Teknik heyetin Bobo’ya bakışı gayet olumlu. Yeni sezon öncesinde kendisiyle masaya oturup şartları görüşeceğiz” yanıtını verdiği ifade edildi.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler