"Sezon başında bir çok takımın transfer listesindeydim. Hatta geçen yıl kulübe yakın çevreler tarafından gönderileceğim söylenmesi moralimi bozdu. Fakat teknik heyette yapılan değişiklik beni olumlu yönde kamçıladı. Kocaelispor ile yapacağımız karşılaşmaya hazırım. Forma verildiği taktirde sizi mahcup etmem."
Beşiktaş’ın şampiyonluk yolunda kendisinin de çorbada tuzunun olmasını istediğini belirten tecrübeli futbolcu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Beşiktaş şampiyonluğun en güçlü ekibi. Takımda arkadaşlık üst düzeyde. Kayserispor karşısında istediğimiz şekilde oynamadık ve yenildik. Bunu Kocaelispor karşısında mutlaka telafi edeceğiz. Bu sınavda yer almak istiyorum. Taraftarlarımızın da desteğiyle kendimizi affettireceğimize inanıyorum.
Nobre, Delgado, Serdar Özkan, Tello, Holosko’nun her maçta olduğu gibi Kocaelispor karşısında da gol atma şansı çok yüksek. Nobre ile ikili oynadığımızda gol verimim daha da artıyor. Holosko ve Tello’de her an tetikte."
Bobo, Kayserispor maçından sonra takım olarak dersler çıkardıklarını herkesin birbirine daha çok yardım edeceğini açıklamasından sonra, "Artık hata yapmamaya özen göstereceğiz.
Sizin istediğiniz gibi kazanmayı rakipten daha çok isteyeceğiz. Bunun için de antrenmanlarda çok çalışıyoruz. Bize destek olan yönetim ve taraftarlarımızı sevindirmek için kenetlendik. Bu birlik ve bütünlük içinde inanıyorum ki sezon sonunda ipi Beşiktaş göğüsleyecek" diye konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Tottenham'dan kaleye 37'lik takviye

Jose Mourinho'dan Barcelona açıklaması!

Hull City'de sürpriz Abdülkadir Ömür gelişmesi

Julian Alvarez, ortalığı karıştırdı!

Jose Mourinho'dan Arda Güler kararı!

İşte Gattuso'nun yeni adresi

Balogun'dan ayrılık kararı

Jose Mourinho'dan 3 yeni transfer talebi

Alexander Sörloth'tan Juventus için; "Yorum yok!"

Leandro Trossard için dev teklif


















