Boateng'e İtalya'dan talip!
Marsilya'dan ayrılan Mario Balotelli'yi pahalı bulan Parma, Beşiktaşımızın da ilgilendiği Kevin-Prince Boateng'i listesine aldı.
Beşiktaşımızın transfer gündeminde yer aldığı belirtilen Sassuolo'nun yıldız oyuncusu Kevin-Prince Boateng için flaş bir iddia ortaya atıldı.
La Gazetta dello Sport'ta yer alan habere göre; Mario Balotelli'nin taleplerini fazla bulan Parma, rotasını Sassuolo'nun forveti Boateng'e çevirdi.
Parma'nın Kevin-Prince Boateng'i listenin başına yazdığı ve kısa süre içerisinde Sassuolo'ya resmi teklif götüreceği belirtildi.
İtalya basını, Beşiktaş'ın da 32 yaşındaki futbolcuya teklif yaptığını ve beklemeye geçtiğini yazmıştı.
Geçtiğimiz sezon Serie A'da 13 maça çıkan Boateng, 4 gol attı ve 1 asist yaptı. Ganalı yıldız, Barcelona'da ise 4 maçta forma giydi ve gol ya da asist katkısı yapamadı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bayern Münih'te Jamal Musiala gelişmesi

Büyük şok: Kenan Yıldız

Hansi Flick'ten transfer açıklaması!

Como'da Moise Kean için geri sayım!

Hull City'den Ansah için 22 milyon euro'luk teklif

Adi Hütter'den Can Uzun açıklaması

Barcelona, sezona çok farklı başladı

Milan, sezona galibiyetle başladı

Enes yine attı, Getafe'ye 3 puanı kazandırdı

Juventus 3 puanla başladı

Liverpool, puanı son anda kurtardı!
En çok yorumlanan haberler














