Beşiktaş'ımız, transferin son gününde Kevin Prince Boateng'i kadrosuna kattı. Beşiktaşımızın bu transferinde sürpriz bir ismin büyük katkısının olduğu ortaya çıktı.
Beşiktaş'ımız, Kevin Prince Boateng'i kadrosuna kattı. Kevin Prince Boateng, transferinde sürpriz bir ismin katkısı olduğu ortaya çıktı. Fikret Orman’ın daha istifa edeceği bile gündemde olmadığı dönemde Beşiktaşımızda başkanlık yarışı olacağı iddiası gündeme gelmişti. O dönemde adaylar arasına Yıldırım Demirören’le Ethem Sancak adı yazılmıştı. Seçim döneminde Ethem Sancak adaylığını da koymadı, ne Serdal Adalı’nın ne de Ahmet Nur Çebi’nin listelerinde yer almadı.
Ancak Ethem Sancak’ın Ahmet Nur Çebi başkan seçildikten sonra Beşiktaşımızın yönetimine özellikle maddi anlamda büyük destek verdiği bildirildi. Ethem Sancak’ın özellikle nakit sıkıntısı çekilen dönemde Kevin Prince Boateng’in transferine bizzat mali kaynak yarattığı, elini taşın altına soktuğu gelen bilgiler arasında.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Adi Hütter'den Can Uzun açıklaması

Barcelona, sezona çok farklı başladı

Milan, sezona galibiyetle başladı

Enes yine attı, Getafe'ye 3 puanı kazandırdı

Juventus 3 puanla başladı

Liverpool, puanı son anda kurtardı!

Feyenoord, Cambuur karşısında farklı kazandı

Unai Emery'den Watkins yorumu

Tottenham, Omar Marmoush'u kadrosuna katıyor

Lille, sezona Angers galibiyetiyle başladı!















