Boateng: "Daha iyisi olamazdı"
Beşiktaş'ın Gaziantep'i 3-0 mağlup ettiği mücadelede ilk kez oynayan ve ağları sarsan Kevin Prince Boateng, karşılaşma sonrasında konuştu.
Beşiktaş'ın Gaziantep'i 3-0 mağlup ettiği mücadelede ilk kez oynayan ve ağları sarsan Kevin Prince Boateng, karşılaşma sonrasında konuştu.
Gol attığı için çok mutlu olduğunu belirten Boateng, "Harika oldu, bundan daha iyisi olamazdı. Tüm takımı ve taraftarlarımızı tebrik ediyorum" dedi.
Gol sonrası taraftarların 'Bi Tanem' şarkısını söylemesi için görüşü sorulan yıldız oyuncu, "İbrahim Tatlıses'in şarkısını çok seviyorum ve taraftarlarla söylerken tüylerim diken diken oldu. En sevdiğim şarkılardan ve ezbere biliyorum. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum, bu maçı benim adıma unutulmaz hale getirdiler." ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Atletico Madrid'den Sörloth kararı! İşte istenen rakam

James Trafford, rekorla Leeds United'a gitti

Real Madrid'de Vinicius Junior düğümü çözüldü!

Barcelona, Julian Alvarez'den vazgeçiyor

Jose Mourinho'dan tepki, çok kızdı!

Douglas Luiz'den Everton'a ret

Gavi sözünü tuttu, saçını pembeye boyattı

Rodri'nin gönlü Barcelona'da

Real Madrid'den rekor transfer: Yan Diomande

Newcastle United'da Matthias Jaissle dönemi

Domenico Tedesco'dan ayrılığa izin yok
En çok yorumlanan haberler
























