Akaretler'deki kulüp binasında gerçekleştirilen toplantıdan sonra açıklama yapan Şeref Nasır, Serdar Bilgili ve yönetiminden, kararlarından vazgeçmelerini isteyeceklerini, bu konuda ısrarlı olacaklarını söyledi.
Şeref Nasır, kulübün ileri gelenlerini biraraya getirirken, toplantı sonrasında bir deklarasyon yayınlanarak, alınan karardan dönülmesi istendi.
Akaretler'deki kulüp binasında düzenlenen toplantıya, mayıs ayında yapılacak olağanüstü genel kurul toplantısında başkanlığa aday olması beklenen Nevzat Demir, Yıldırım Demirören ve Fikret Orman'ın yanısıra, kulübün ileri gelenlerinden Metin Keçeli, Ferhat Özgen, Levent Erdoğan, Affan Keçeci, Turgay Atasü, Hasan Gocay, Yılmaz Ekergil, Gazi Akınal, Aziz Çankırı, Atıf Keçeci, Kemal Gencer, Fahrettin Curoğlu, Atıf Keçeci ve Mekki Başak gibi çok sayıda kişi katıldı.
Toplantıya katılanların tamamına yakınının, başkanı göreve çağıran deklarasyonu imzaladığı öğrenildi. Başkan adaylıkları konusunda spekülasyonlar yapılan Yıldırım Demirören, Nevzat Demir, Fikret Orman gibi isimlerin de deklarasyonu imzaladıkları görüldü.
Bu arada eski yöneticilerden Aziz Çankırı, başkan Bilgili'nin yurtdışından dönmesi sonrasında kendisiyle bir görüşme yapılacağını ve kararını değiştirmesi için ısrar edileceğini söyledi.
Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır, toplantı öncesinde yaptığı açıklamada da kendisinin başkan Serdar Bilgili'nin geri dönmesi için 4 gündür çalıştığını ifade ederek, "Zaten şu anda bize gelmiş bir istifa kararı da yok. Seçim döneminde değiliz" dedi..
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Real Madrid altyapısından 124,5 milyon euroluk dev gelir!

Sergio Busquets, Barcelona'ya döndü

Leipzig yeni Diomande'sini buldu: 50 + 10 milyon Euro!

Ederson, Martinez derken Juve'nin yeni kalecisi Vicario

Pedro Neto'dan Al-Hilal'e yeşil ışık

Juventus, Jhon Lucumi'yi açıkladı

Barcelona'dan dev transfer hamlesi: Rodri

Espanyol, La Liga'ya coşkulu başladı!

Arda Güler asist yaptı, Real Madrid son provasını 3 golle geçti!

Villarreal, 2 dakikada 2-0'dan döndü!
















