Beşiktaş'tan Papy'e 4 milyon!
Beşiktaş'ımız, Şenol Güneş'in de onay verdiği Papy Djilobodji için Chelsea ile bir görüşme yaptı. Bu oyuncu için 4 milyon Euro bonservis bedeli öneren Siyah-Beyazlı yönetimimiz gerekirse kiralama yolunu tercih edecek
Kaynak : Takvim
Yönetim Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda ara transfer çalışmalarına hız verdi. Güneş'in sol ayaklı bir stoper transferi istemesi üzerine İngiltere'ye giden Beşiktaşlı idareciler, 26 yaşındaki Papy Djilobodji için ilk görüşmeleri yaptı.
İngiliz Daily Mail Gazetesi de, sezon başında Nantes'tan 3.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Chelsea'ye giden ve 4 senelik anlaşmaya imza atan Papy'nin, İngiliz ekibi tarafından satış listesine konulacağını yazdı. Beşiktaş'ımız da bu gelişmenin ardından girişimlerini hızlandırdı ve Papy Djilobodji'yi kiralamak için görüşmelere başladı.
4 MİLYON EURO ÖNERİLECEK
Demba Ba'nın Beşiktaşımız'a gelişi sırasında İngiliz kulübü Chelsea ile kurulan olumlu ilişkilerin, transferi kolaylaştıran önemli bir etken olduğunun altı çizilirken; Siyah-Beyazlılar'ın Papy transferi için 4 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi düşündüğü, eğer teklif kabul edilmezse de 1,5 yıllık kiralama seçeneği sunacağı ifade edildi.
Siyah-Beyazlı takımımızın Papy'nin dışında menajerlerin önerdiği birkaç isimle daha görüşme halinde olduğu öne sürüldü. Papy Djilobodji olmadığı takdirde bu oyuncular- dan birinin bitirileceği öne sürüldü.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Jose Mourinho & Real Madrid; işte imza tarihi

Alvaro Arbeloa'dan geleceğiyle ilgili mesajı

Joao Cancelo'dan tarihe geçen başarı!

Frenkie de Jong: "Bu şampiyonluk daha özel"

Pedri: "Hansi Flick'e armağan olsun"

Hansi Flick: "Zor oldu, bugünü unutmam"

PSG artık şampiyo...

Milan'a San Siro'da şok; Devler Ligi tehlikede

Givairo Read'den Bayern Münih açıklaması

Paulo Dybala'dan geleceği için çarpıcı sözler!

Roma'dan Parma karşısında inanılmaz son!
En çok yorumlanan haberler























