Beşiktaş'ımız bir yandan şampiyonluk için geri sayıma geçerken, diğer yandan da yeni sezon transfer hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Teknik direktörümüz Şenol Güneş de, bu sezonun aksine gelecek sezon için geniş bir kadro düşünüyor. Sağ kanadı Ricardo Quaresma ve İngiltere'den geri dönecek olan Gökhan Töre ile çalıştırmak isteyen tecrübeli teknik adam; sol kanatta ise uzun süredir Ryan Babel'i zorlayacak bir isim arıyordu.
O, isim yönetim tarafından yaklaşık bir ay önce ön protokol imzalanan Kenan Karaman oldu.
LİG BİTER, İŞ BİTER
Stuttgart doğumlu olan genç oyuncunun menajeri Serkan Okta, 31 Mayıs tarihine kadar geçerli olan protokolün ne zaman resmiyete döküleceğini öğrenmek için Beşiktaşlı yöneticilerle bir araya geldi.
Siyah-beyazlı yöneticiler iyi bir sezon çıkaran Kenan'la anlaşmanın baki olduğunu, şampiyonluk yarışı devam ederken bu konuyu gündeme getirmek istemediklerini söylediler ve lig biter bitmez resmi imzaların atılması sözünü verdiler.
23 yaşındaki futbolcu 4 yıllığına siyah- beyazlı formayı giyecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Osasuna - Levante maçı başladığı gibi bitti

Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!

Brighton'dan Jaouen Hadjam hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool Futbol Akademisi Türkiye'de

Al Hilal, Martinelli transferinde sona geldi!

Bayern Münih'te Jamal Musiala gelişmesi

Büyük şok: Kenan Yıldız

Hansi Flick'ten transfer açıklaması!

Como'da Moise Kean için geri sayım!

Hull City'den Ansah için 22 milyon euro'luk teklif















