Beşiktaş'tan çok büyük jest
Beşiktaş yönetimi, yeni stadının açılışına siyah-beyazlı formayı giyen tüm futbolcular ve takımda görev yapan tüm teknik adamları çağırma kararı aldı.
Beşiktaşımız'da yeni stadın tamamlanması için geri sayım sürerken Beşiktaş camiasını da büyük bir heyecan sardı.
Yönetim ise açılış organizasyonu için çalışmalarına şimdiden başladı. Başkanımız Fikret Orman ve ekibinin organizasyona siyah-beyazlı formayı giyen tüm futbolcular ve takımda görev yapan teknik adamları davet edeceği öğrenildi.
Arena'nın açılış tarihi Beşiktaş Başkanı Fikret Orman tarafından 15 Ocak'ta düzenlenecek basın toplantısında açıklanacak.
AÇILIŞ İÇİN 2 TARİH ÖNE ÇIKIYOR
Yeni stadın açılışı için iki tarih ön plana çıkıyor.
Beşiktaş Kulübü'nün kuruluş yıl dönümünü simgeleyen 19 Mart ya da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda resmi açılışın yapılması bekleniyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona'dan transferde mutlu son: Adeyemi

Jose Mourinho: "Real Madrid'e yardım etmek için geldim"

Mourinho Real Madrid'de göreve başladı

Atletico Madrid'de Joao Gomes transferi iptal!

Manchester United'da hedef Manu Kone

Acun Ilıcalı, Folcarelli'yi istiyor

Alejandro Garnacho için Roma'ya ret!

Johan Manzambi için 60 milyon euro

Mikel Merino, transfere kapıyı kapattı

Fiorentina'da Arthur Atta için geri sayım

Atletico Madrid, Hjulmand transferini bitirdi
En çok yorumlanan haberler















