Beşiktaş'ta Negredo şoku! Kırık...
Beşiktaş, Başakşehir maçında darbe alan Alvaro Negredo'nun elmacık kemiğinde kırık tespit edildi ve küçük bir operasyon yapıldı.
Süper Lig'in 26. haftasında Medipol Başakşehir'e 1-0 mağlup olan Beşiktaş'ta Alvaro Negredo da sakatlandı.
Başakşehir'e karşı 90 dakika sahada kalan Negredo için maç sonunda yapılan açıklamada elmacık kemiğinde kırık oluştuğu ve acil ameliyata alındığı belirtildi.
Beşiktaş'ın yaptığı açıklamada, "Futbolcumuz Alvaro Negredo'nun yapılan tetkikleri sonucu sağ zygoma ( elmacık ) kemiğinde çökme kırığı tespit edilmiş olup, Acıbadem Fulya Hastanesi'nde acil ameliyata alınmıştır. Cerrahi işlem ile kırığı düzeltilicek olan futbolcumuz, 1 hafta sonra özel koruyucu yüz maskesi ile antrenmanlara başlayabilecektir." ifadeleri kullanıldı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Napoli'de Eljif Elmas planı

Juventus - Galatasaray sonrası hakem tepkisi: "Gelecek yıl olmaz"

Real Madrid'e Mbappe'den kötü haber!

Giorgio Chiellini'den Spalletti için açıklama!

Federico Gatti: "Hayal kırıklığı yaşıyorum"

Manuel Locatelli: "Ağlamak istiyorum"

Barış Alper'den Juventus'a büyük hasar!

Manchester United'ın hedefi Pape Gueye

Florian Wirtz için Real Madrid açıklaması

Wesley Sneijder'e ölüm tehdidi!

Barcelona'nın Bastoni planı
En çok yorumlanan haberler
















